Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

SAMSUNG UE40H6200 SMART 3D LED FULL HD 40''

Στο tokinito.gr έχουμε αποδεδειγμένα τις καλύτερες τιμές της αγοράς στις τηλεοράσεις. Έτσι, αυτή την εβδομάδα θα αναλύσουμε μία από τις καλύτερες τηλεοράσεις του site μας, την SAMSUNG UE40H6200SMART 3D LED FULL HD40''.




Με μία φανταστική HD οθόνη, αμέτρητες έξυπνες εφαρμογές και συνδεσιμότητα WiFi, αυτή η Smart TV από την Samsung είναι η ιδανική ψυχαγωγική λύση για τις πολυάσχολες οικογένειες.
Με την SAMSUNG UE40H6200 SMART 3D LED FULL HD 40''  μπορείτε να ανακαλύψετε απίστευτη ποιότητα εικόνας, πλειάδα από 3D εφέ, αλλά και γρηγορότερη πρόσβαση σε ειδικά σχεδιασμένες έξυπνες εφαρμογές, όπως το ITV Player και η έξυπνη διεπαφή.
Προσφέρει ένα μεγάλο εύρος χαρακτηριστικών υψηλής ποιότητας και τεχνολογία επεξεργαστή Quad Core, ο οποίος επιτρέπει γρηγορότερη πρόσβαση σε έξυπνα χαρακτηριστικά και πραγματικές ικανότητες multitasking. Με την SAMSUNG UE40H6200 SMART 3D LED FULL HD 40''  μπορείτε να απολαμβάνετε πολύ γρήγορη απόκριση των εφαρμογών, ενώ μπορείτε ακόμα και να παρακολουθείτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα και ταυτόχρονα να χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή. Υπάρχει δρομολογητής, συμβατότητα με το Skype -για το οποίο θα πρέπει απλά να συνδέσετε μια camera- και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε Facebook και Twitter ενώ παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας προγράμματα.
Δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τηλεόραση από online υπηρεσίες και να λαμβάνετε προτάσεις ανάλογα με αυτά που παρακολουθείτε συνήθως. Πλέον, δεν χρειάζεται να σπαταλάτε χρόνο ψάχνοντας τα αγαπημένα σας προγράμματα, αφού η SAMSUNG UE40H6200 SMART 3D LED FULL HD 40'' με το νέο Smart Hub σας προσφέρει τη δυνατότητα να τα βρίσκετε εύκολα, αλλά και να πλοηγείστε στα διαφορετικά panels (TV, Movies & TV Shows, Multimedia, Apps, και Games).
Η έξυπνη διεπαφή χρησιμοποιεί μικρογραφίες για να προσφέρει άμεση προεπισκόπηση, ώστε να σας βοηθάει να βρίσκετε πιο γρήγορα και εύκολα αυτό που θέλετε να παρακολουθήσετε. 




Το Smart Hub προσφέρει όλες τις διαδραστικές λειτουργίες που μπορεί να χρειαστείτε, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης σε υπηρεσίες όπως τα BBC iPlayer και 4OD.
Το συναρπαστικό νέο panel των παιχνιδιών (Games), επιτρέπει σε εσάς και την οικογένειά σας να απολαμβάνετε μια μεγάλη ποικιλία διασκεδαστικών παιχνιδιών άμεσα, στην μεγαλύτερη οθόνη του σπιτιού σας χωρίς ανάγκη για επιπλέον συσκευή. Απλά κατεβάζετε το παιχνίδι που θέλετε από το panel και επιλέγετε το χειριστήριο, που μπορεί να είναι το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης, το συμβατό σας smart phone, ή το χειριστήριο για παιχνίδια.
Ακόμα μία λειτουργία που σας προσφέρει η SAMSUNG UE40H6200 SMART 3D LED FULL HD 40'' είναι το SoundConnect που σας επιτρέπει να συνδέσετε ασύρματα με Bluetooth άλλες συμβατές συσκευές Samsung, ώστε να απολαμβάνετε καθαρότερο και πιο ενισχυμένο ήχο.
Με την τεχνολογία Samsung Active Full HD 3D μπορείτε να βυθιστείτε στην πραγματική εμπειρία 3D, απλά αποκτώντας συμβατά 3D γυαλιά. Από οποιαδήποτε γωνία, το Samsung 3D εφέ είναι ίδιο, χωρίς συμβιβασμούς στην  ανώτερη 2D High Definition ποιότητα εικόνας.
Ακόμα, η σειρά τηλεοράσεων H6200 προσφέρει τη λειτουργία Samsung's Football Mode, με την οποία θα νιώθετε σα να είστε μέσα στο γήπεδο, βελτιστοποιώντας τις ρυθμίσεις ήχου και εικόνας για μία καλύτερη εμπειρία θέασης ποδοσφαίρου. Επιπλέον, με την λειτουργία Auto Highlights, η τηλεόρασή σας μπορεί να επιλέγει αυτόματα να αποθηκεύει τις σημαντικές στιγμές του αγώνα στον σκληρό δίσκο που θα έχετε συνδέσει, ώστε να μπορείτε να τις δείτε ξανά και ξανά.
Υπάρχουν δύο ενσωματωμένα ηχεία 10W, και η τηλεόραση έρχεται με την μοναδική βάση της Samsung με το τετραπλό πόδι. Η πραγματικά λεπτή στεφάνη προσθέτει μια μοντέρνα πινελιά σε κάθε σαλόνι και το ενσωματωμένο Freeview HD tuner σας γλιτώνει χώρο.
Οι τηλεοράσεις LED, όπως  και η  SAMSUNG UE40H6200 SMART 3D LED FULL HD 40''   είναι γενικά ενεργειακά πιο αποδοτικές από τις LCD και plasma αντιπάλους τους, και γι’ αυτό έχουν βαθμολογηθεί με ένα αξιέπαινο Α για την ενεργειακή τους απόδοση.
Κι αν δεν έχετε πειστεί ακόμα για τις δυνατότητες αυτής της εκπληκτικής τηλεόρασης, δείτε το παρακάτω βίντεο.


Και μην ξεχνάτε, για την καλύτερη τιμή της αγοράς της SAMSUNG UE40H6200 SMART 3D LED FULL HD 40'', αλλά και των υπόλοιπων τηλεοράσεων, επισκεφθείτε το tokinito.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου