Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Samsung Galaxy S3 Neo I9301

Μετά την μεγάλη επιτυχία του Samsung Galaxy S3, η κορεάτικη εταιρία αποφάσισε να λανσάρει μια βελτιωμένη έκδοση της της επιτυχημένης συσκευής, που καλύπτει μία από τις βασικές αδυναμίες της αρχικής συσκευής, την περιορισμένη μνήμη RAM. Το νέο μοντέλο, Samsung Galaxy S3 Neo I9301 έρχεται με Android 4.4.2 Kit Kat, οθόνη Super AMOLED HD 4.8 ιντσών ανάλυσης 720p (δηλαδή 1280x720 pixels) και πυκνότητα pixel στα 306ppi, κύρια κάμερα CMOS 8 MP με led φλας, εμπρόσθια κάμερα στo 1.9 MP και τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 400 χρονισμένο στo 1.4Ghz.




Για την πλοήγησή σας θα σας βοηθήσει το ενσωματωμένο Α-GPS με υποστήριξη Glonass. Επίσης υπάρχει ραδιόφωνο FM, αισθητήρα φωτός, κινησης και επιταχυνσιόμετρο καθώς και πυξίδα.

Η μνήμη της συσκευής είναι 16GB, η οποία μπορεί να επεκταθεί με προσθήκη κάρτας microSD μέχρι 64 GB. Τα γραφικά της συσκευής υποστηρίζονται από το chip Adreno 305 και η μπαταρία είναι χωρητικότητας 2100 mAh, η οποία θεωρείται βασική για ένα smartphone.

Μπορούμε να πούμε ότι το Galaxy S3 Neo έχει παραδοσιακό σχεδιασμό Samsung, αφού εμφανισιακά είναι πανομοιότυπo με τον προκάτοχό του, το Samsung Galaxy S3. Οι διαστάσεις της συσκευής είναι 136.6 x 70.6 x 8.6 χιλιοστά και το βάρος της 132 γραμμάρια. Όσον αφορά την συνδεσιμότητα, υποστηρίζει microUSB, NFC, Wi-Fi Direct, Bluetooth v4.0 και Wi-Fi 802.11b/g/n.




Στα πλεονεκτήματα της συσκευής συγκαταλέγονται ο κομψός σχεδιασμός της, η ομολογουμένως πολύ καλή οθόνη, η εξίσου καλή κάμερα και η αναβαθμισμένη μνήμη RAM, η οποία σε συνδυασμό με το Android 4.4.2 Kit Kat θα σας χαρίσει μια ευχάριστη εμπειρία mobile συσκευής. Από την άλλη μεριά, μειονέκτημα αποτελεί η μπαταρία της συσκευής, η οποία θα σας βγάλει μια μέρα με κανονική χρήση.




Στον παρακάτω πίνακα φαίνονται τα σημεία στα οποία υπερέχει και μειονεκτεί το Samsung Galaxy S3 Neo σε σύγκριση με ανταγωνιστικές συσκευές.


Υπερέχει
Μειονεκτεί
Samsung Galaxy S3
Μνήμη RAM, λογισμικό
HDMI σύνδεση TV-out μέσω microUSB
Samsung Galaxy S4 mini
Μέγεθος οθόνης, ανάλυση οθόνης, πυρήνες επεξεργαστή, εσωτερική μνήμη
Διαστάσεις, 4G, ισχύς επεξεργαστή
Samsung Galaxy Grand 2
Ανάλυση οθόνης, ισχύς επεξεργαστή, πυρήνες επεξεργαστή, μνήμη RAM, εσωτερική μνήμη, διαστάσεις, βάρος
Μέγεθος οθόνης
Motorola Moto G 2nd Gen
Ισχύς επεξεργαστή, μνήμη RAM, εσωτερική μνήμη
Μέγεθος οθόνης, μπροστινή κάμερα, dual sim
HTC Desire 500
Μέγεθος οθόνης, ανάλυση οθόνης, μνήμη RAM, μπροστινή κάμερα
Διαστάσεις, βάρος
HTC Desire 601
Μέγεθος οθόνης, ανάλυση οθόνης, μνήμη RAM, πυρήνες επεξεργαστή, εσωτερική μνήμη, κάμερα, μπροστινή κάμερα
4G, μπαταρία
Σημεία στα οποία υπερέχει/μειονεκτεί το Samsung Galaxy S3 Neo σε σύγκριση με ανταγωνιστικές συσκευές.

Τέλος, για μία λεπτομερέστερη σύγκριση του Samsung Galaxy S3 Neo με το Samsung Galaxy S3, όσον αφορά λεπτομέρειες της χρήσης του, μπορείτε να δείτε το παρακάτω βίντεο.




Και μην ξεχνάτε, στο tokinito.gr βρίσκετε το Samsung Galaxy S3 Neo και όλα τα κινητά σε φανταστικές τιμές!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου