Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Alcatel OneTouch Tab 7

Το Alcatel OneTouch Tab 7 είναι ένα από τα πλέον οικονομικά tablets της αγοράς και χάρη στο μικρό του μέγεθος είναι ιδανικό από πλευράς φορητότητας.

Ο σχεδιασμός του είναι πολύ απλός, με καμπυλωτές γωνίες και διαστάσεις 193x121x9.5 χιλιοστά, ζυγίζει 350 γραμμάρια και διατείθεται σε μαύρο χρώμα. Πρόκειται για ένα tablet που ενδείκνυται για απλή χρήση, λόγω του επεξεργαστή του, που είναι 1 GHz μόνο. Η εσωτερική μνήμη της συσκευής είναι 4 GB, η RAM 1GB, ενώ δέχεται και εξωτερική κάρτα, έως 32 GB.


Το Alcatel OneTouch Tab 7 έχει λειτουργικό σύστημα Google Android Jellybean 4.1, συνδέεται μέσω Wi-Fi και Bluetooth και υποστηρίζει κάρτα sim για δίκτυο 2G. Η μπαταρία των 3240 mAh μπορεί να προσφέρει έως και 6,5 ώρες συνεχόμενης χρήσης.

Όσον αφορά την οθόνη του, η σχέση ποιότητας-τιμής είναι πολύ καλή. Πρόκειται για μία οθόνη 7 ιντσών, ανάλυσης 600x1024 pixels και πυκνότητας 170 pixels ανά ίντσα. Έτσι, ενώ η οθόνη είναι καλή για απλή χρήση, δεν είναι η κατάλληλη για παρακολούθηση βίντεο υψηλής ευκρίνειας.  Τέλος, η κάμερα του Alcatel OneTouch Tab 7 είναι βασική, στα 0.3 MP και είναι κατάλληλη κυρίως για βιντεοκλήσεις.


Συμπερασματικά, πρόκειται για ένα tablet με πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής, που προτείνεται για απλή καθημερινή χρήση.

Μην ξεχνάτε! Μόνο στο tokinito.gr βρίσκετε το Alcatel OneTouch Tab 7, αλλά και πολλά ακόμα tablets στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου