Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

LG 28LY330C

Η LG 28LY330C είναι μία τηλεόραση που ενδείκνυται για ξενοδοχεία, αφού προσφέρει χακτηριστικά και εργαλεία που ενισχύουν την εξυπηρέτηση πελατών, σε συνδυασμό με τον μοντέρνο σχεδιασμό της. Η ενεργειακή κλάση της είναι Α, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο οικονομία και προστασία του περιβάλλοντος.

Μερικά από τα πλεονεκτήματά της είναι η αντίθεση της οθόνης, με αναλογία 3000:1 και ο πολύ σύντομος χρόνος απόκρισης, αφού ο μέσος χρόνος απόκρισης παρόμοιων τηλεοράσεων είναι 8,773 ms και ο χρόνος απόκρισης της LG 28LY330C είναι μόλις 6,5 ms. 

Ακόμα, πρόκειται για μία τηλεόραση με πολύ έντονη φωτεινότητα, αν αναλογιστεί κανείς ότι έχει 300 cd/m² και η φωτεινότητα παρόμοιων τηλεοράσεων κυμαίνεται από 200 cd/m² έως 300 cd/m². Στα θετικά της μπορούμε να συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι έχει επίπεδη οθόνη HD ready, με ανάλυση 1280 × 720 pixels και πιστή απεικόνιση χρωμάτων.

Με μέγεθος οθόνης 28’’, η LG 28LY330C προσφέρει μία από τις μεγαλύτερες LED οθόνες συγκριτικά με τις υπόλοιπες τηλεοράσεις της ίδιας περιόδου και του ίδιου τύπου. Οι LED τηλεοράσεις παρόμοιων χααρκτηριστικών που κυκλοφόρησαν στην αγορά περίπου το ίδιο χρονικό διάστημα έχουν μεγέθη οθόνης που κυμαίνονται από 16 έως 29 ίντσες.

Η συνδεσιμότητα είναι ένα ακόμα από τα πλεονακτήματα της LG 28LY330C, με δύο θύρες σύνδεσης HDMI και USB 2.0, με δυνατότητα αναπαραγωγής περιεχομένου από συμβατές συσκευές USB, προσφέροντας άνεση στην ψυχαγωγία. Η τηλεόραση προσφέρει επίσης τη δυνατότητα κλειδώματος, με την οποία μπλοκάρονται τα μη επιθυμητά εξωτερικά σήματα.

Στα αρνητικά της τηλεόρασης συγκαταλέγονται η μη ύπαρξη κάμερας και σύνδεσης Wi-Fi, όπως συμβαίνει και στις περισσότερες παρόμοιες τηλεοράσεις. Ακόμα, μειονέκτημα αποτελεί το ότι δεν είναι Smart TV και ότι δεν υποστηρίζει 3D, τα οποία είναι και αυτά χαρακτηριστικά γνωρίσματα παρόμοιων τηλεοράσεων. Τέλος, ίσως το σημαντικότερο μειονέκτημά της είναι ο ρυθμός ανανέωσής της, στα 50 hertz, που είναι σαφώς χαμηλότερος από τις υπόλοιπες συγκρίσιμες τηλεοράσεις που έχουν μέσο όρο τα 63,33 Hz. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για μία τηλεόραση αναγνωρισμένης μάρκας, η οποία έχει πολύ καλές κριτικές, ιδιαίτερα στις LED τηλεοράσεις της.

Για την LG 28LY330C και πολλές ακόμα τηλεοράσεις σε απίστευτες τιμές επισκεφτείτε το tokinito.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου