Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

LG 32LB5820

Χωρίς δεύτερη σκέψη, η LG 32LB5820 είναι η μόνη Full HD Smart LED TV που έχει τόσα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, τα οποία μεταμορφώνουν την καθημερινή σας παρακολούθηση σε διασκέδαση. Έχει σχεδιαστεί με μοναδικά χαρακτηριστικά και ξεχωριστή εμφάνιση, που θα αναδείξει τον χώρο σας. Η λεία μεταλλική εμφάνισή της θα σας γοητεύσει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Με την LG 32LB5820 μπορείτε να παίξετε παιχνίδια, να πλοηγηθείτε στο διαδίκτυο, να παρακολουθήσετε online περιεχόμενο και να μοιραστείτε περιεχόμενο από την φορητή συσκευή σας στην τηλεόραση.


Η LG 32LB5820 είναι εξοπλισμένη με το ισχυρό IPS panel, το οποίο προσδίδει στην τηλεόραση ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, όπως οπτικό αποτέλεσμα χωρίς θαμπάδα, ευρεία γωνία θέασης, ζωντανά χρώματα και σταθερή οθόνη. Με την λειτουργία Time Machine μπορείτε να εγγράψετε και να αποθηκεύσετε περιεχόμενο για να το παρακολουθήσετε ή να το ξαναπαρακολουθήσετε αργότερα. Έχει την πιο πρόσφατη Triple XD Engine, η οποία ενισχύει τα χρώματα, την ευκρίνεια και την αντίθεση της εικόνας. 

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της LG 32LB5820 είναι το τηλεχειριστήριό της, το οποίο εύλογα έχει ονομαστεί Magical Remote, λόγω των ασύγκριτων χαρακτηριστικών του. Το τηλεχειριστήριο έχει ρόδα κύλισης, έξυπνη υποδοχή φωνής και λειτουργία point & click. Δεν έχει πολλά πλήκτρα, αλλά αντί για πλήκτρα έχει την ρόδα κύλισης στη μέση και λίγα πλήκτρα, κυρίως το πλήκτρο μετατροπής σε 3D και το πλήκτρο ενεργοποίησης/απενεργοποίησης. 


Οι βασικές λειτουργίες του τηλεχειριστηρίου είναι τρεις: Pointing, Wheel και Voice. Η λειτουργία Pointing είναι έξυπνο χαρακτηριστικό, και χρησιμοποιείται απλά δείχνοντας και πατώντας κλικ. Η δεύτερη έξυπνη λειτουργία, Wheel, αναφέρεται στην ρόδα κύλισης που βρίσκεται στην μέση του τηλεχειριστηρίου. Γυρνώντας τη ρόδα μπορείτε να πλοηγηθείτε πάνω και κάτω, αλλά και να κάνετε ζουμ. Είναι εύκολο όσο και ένα ποντίκι υπολογιστή! Η τρίτη βασική λειτουργία, Voice, δίνει τη δυνατότητα ομιλίας στο τηλεχειριστήριο και αυτό υπακούει στις εντολές. 


Το IPS Panel της τηλεόρασης δίνει ζωντανά χρώματα, αλλά και καθαρή και φωτεινή εικόνα. Άλλο ένα πλεονέκτημα του IPS Panel είναι η ευρεία γωνία θέασης, δίνοντας τέλεια εικόνα από οποιαδήποτε κατεύθυνση. Με την βοήθεια της IPS τεχνολογίας, η εικόνα της οθόνης έχει σταθερά χρώματα και αντίθεση από όλες τις γωνίες, μειώνοντας παράλληλα το θάμπωμα κατά τη γρήγορη κίνηση, δίνοντας απόλυτα καθαρή εικόνα. 


Η LG 32LB5820 έχει ένα ειδικό χαρακτηριστικό, το Time Machine, το οποίο είναι πολύ χρήσιμο για όσους εργάζονται και για τα παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο, καθώς επιτρέπει την εγγραφή ενός προγράμματος για να την παρακολουθήσουμε όταν επιστρέψουμε σπίτι. Επιπλέον προσφέρει την δυνατότητα να γυρίσουμε πίσω το πρόγραμμά μας, ή να πατήσουμε παύση. Η αποθήκευση του προγράμματος γίνεται στην ενσωματωμένη μνήμη της τηλεόρασης, με την βοήθεια του χαρακτηριστικού Internal Recording. Επιπλέον, με την χρήση του χαρακτηριστικού Scheduled Recording μπορεί να γίνει προγραμματισμένη εγγραφή προγράμματος. Ακόμη παρέχεται η δυνατότητα εγγραφής ενός προγράμματος ενώ παράλληλα παρακολουθείτε κάποιο άλλο. Τέλος, το χαρακτηριστικό Live Playback δίνει τις δυνατότητες αναπαραγωγής, παύσης, γυρίσματος πίσω και ξαναπαρακολούθησης ενός προγράμματος σε εξωτερικό σκληρό δίσκο.


Η XD Engine της LG έχει φτιαχτεί ώστε να ενισχύει την ποιότητα της εικόνας. Η LG 32LB5820 έχει Triple XD Engine, που λόγω της προηγμένης τεχνολογίας προσφέρει ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα εικόνας, ενισχύοντας το χρώμα, την αντίθεση και την ευκρίνεια του τελικού αποτελέσματος. Το XD Contrast ενισχύει τα επίπεδα του μαύρου στην οθόνη, όπως και την φωτεινότητα, δίνοντας έτσι πιο ομαλή εικόνα, κατάλληλη για τα μάτια. 


Η λειτουργία Smart Share δίνει τη δυνατότητα να μοιραστείτε ασύρματα αρχεία από εξωτερικές συσκευές όπως κινητό τηλέφωνο, laptop και tablet στην τηλεόραση. Η LG 32LB5820 έχει το Bollywood Mode, το οποίο επιλέγει αυτόματα ρύθμιση ήχου ανάλογα με το πρόγραμμα που παρακολουθείτε. Για την λειτουργία αυτή απλά ενεργοποιείτε το Bollywood Mode ή το Smart Sound Mode στην τηλεόρασή σας και οι εναλλαγές των ρυθμίσεων ήχου γίνονται αυτόματα. Το Bollywood Mode δίνει την εντύπωση ότι ο ήχος έρχεται από το ταβάνι και καθώς ο ήχος έρχεται από όλες σχεδόν τις κατευθύνσεις, απολαμβάνετε 3D εμπειρία ήχου.


Βρείτε την LG 32LB5820 και όλες τις τηλεοράσεις σε απίστευτες τιμές μόνο στο tokinito.gr!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου